Antena Căutare

România secolului XXI! Un bărbat se spală la lighean după ce vecinul a fost deranjat de designul țevilor de scurgere. „Ce design, domnule? Ai galerie de artă?”

Un bărbat din Târgu-Cărbunești, județul Gorj, locuiește la etajul unu al unui bloc, însă se spală la lighean din luna octombrie din cauza vecinului de la parter care „a fost deranjat de designul” țevilor de apă din apartamentul său.

România secolului XXI! Un bărbat se spală la lighean după ce vecinul a fost deranjat de designul țevilor de scurgere. „Ce design, domnule? Ai galerie de artă?”
Un bărbat din județul Gorj se spală la lighean din luna octombrie

Nicolae Sandu, brancardier la spitalul din oraș, se spală la lighean, după ce vecinul său a decis să taie țevile de apă din baie. Dacă bărbatul s-ar spăla la duș și-ar inunda vecinul.

„În baie am constatat lipsa celor două țevi, pe care le știam că le avea, pentru că mai fusesem în 2015 la el. Am constatat că țevile erau retezate și i-am reproșat cum a putut să taie țevile. Zicea că nu-i trebuie așa ceva prin casă, că îl deranjează ca design și că l-am inundat tot timpul. Deși eu nu locuisem acolo, am document de la Aparegio că din aprilie 2017 până în prezent eu nu am folosit apa, deci este o minciună. Oricum, el nu avea voie să taie țevile. Ce design, domnule? Am întrebat. Ai galerie de artă? Spune că le-a tăiat că nu îi plăceau, din punct de vedere estetic. Ba că sunt degradate, nici el nu știe sigur”, a spus bărbatul.

„Vine, mă deranjează, mă înjură”

Pentru a nu se mai certa cu vecinul, care l-a înjurat de mai multe ori, bărbatul preferă să se spele la lighean sau să meargă la vecinii din bloc.

„Mă spăl la lighean, pentru că vreau să aplanez conflictul cu el, pentru că, dacă mă spăl în capul lui, cum au zis prieteni, colegi, să îi curgă apa în apartament, vine, mă deranjează, mă înjură, cum m-a înjurat atunci, deşi eram nevinovat, nu aveam de unde să ştiu eu ce se întâmplă în apartamentul lui, pentru că le retezase. Ca să aplanez conflictul, să nu am balamuc, stau şi rabd şi aştept ca autorităţile să-şi facă datoria, ceea ce nu se întâmplă, de atâta şi atâta timp”, a adăugat Nicolae Sandu.

După mai multe sesizări la diferite instituții, bărbatul a primit un răspuns oficial în care se precizează faptul că o comisie a mers la apartamentul cu pricina și a constatat că țevile de preluarea a apelor uzate au fost tăiate, pe motivul că îi este inundată locuința.

„Autoritățile nu mișcă un deget, absolut. Îmi zâmbesc în față, întorc spatele. Pe mine mă interesează să am condiții minime civilizate în casa mea, care țin de igiena personală”, a mai declarat Nicolae Sandu.

O femeie și-a pus iubiții să se bată ca-n Evul Mediu, pentru a-și alege partenerul! Finalul nu a fost deloc cel așteptat... Premieră în istoria Capitalei! STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze! În total, 995 autobuze, 65 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x