Antena Căutare

Românii care se întorc din această țară ar putea intra, din nou, în izolare! Emoții mari pentru cei care și-au cumpărat vacanțe în Bulgaria

Lovitură cruntă pentru românii care și-au programat vacanțe în Bulgaria. Statul vecin ar putea intra de astăzi pe lista țărilor pentru care se instituie obligativitatea intrării în izolare la momentul întoarcerii în România. Asta după ce numărul îmbolnăvirilor de COVID-19 a crescut.

Institutul Național de Sănătate Publică va oferi, în scurt timp, lista țărilor pentru care va fi impusă măsura izolării la momentul întoarcerii în România.

Această listă este actualizată de INS o dată la două săptămâni. Rămâne de văzut dacă Bulgaria va rămâne pe lista verde, ce cuprinde țările din care, la întoarcere, nu este necesară izolarea timp de 14 zile, sau dacă, din contră, va fi inclusă în lista galbenă.

În ultimele zile, mai mulți oficiali români au tras un semnal de alarmă cu privire la Bulgaria, după ce, în țara vecină, numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a început să crească de la o zi la alta.

Bulgaria și Grecia sunt destinațiile din topul preferințelor de vacanță ale românilor. Și asta atât datorită prețurilor mici și cazare, cât și a drumului accesibil.

Grecia rămâne pe lista țărilor din zona verde, deoarece numărul cazurilor de îmbolnăvire din această țară rămâne scăzut în continuare.

Sursa: Antena 3

Încă un medic a murit în urma infecției cu noul coronavirus. Bărbatul avea 57 de ani... Alertă! Cod roșu de inundații extins, în România! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x