Antena Căutare

Romanii din intreaga tara au intampinat cu veselie intrarea in noul an!

Cu emotie, cu speranta, cu vise, cu mandrie. Asa au pasit romanii in 2013. Alaturi de cei dragi, au uitat timp de cateva ore de problemele anului trecut si de incertitudinile celui nou. Acasa, la munte, la mare, in cluburi sau in strada, cu totii au ciocnit un pahar de sampanie si si-au urat un sincer "La multi ani!".

Peste 40.000 de romani au numarat din Piata Constitutiei secundele pana la intrarea in 2013. Bucurosi, entuziasmati, lipsiti de griji si de inhibitii, au dansat si au cantat impreuna.

Pe scena montata in piata au urcat rand pe rand Iris, Vunk, Antonia sau Nelu Ploiesteanu.

Dopurile sticlelor de sampanie au sarit in toata tara. Din Banat pana-n Moldova, din Oltenia pana in Ardeal, centrele oraselor au fost pline de oameni.

La Timisoara, atmosfera a fost intretinuta de trupa Cargo.

La Dej, mai multi tineri au urmarit focul de artificii de pe patine. In centrul orasului a fost inaugurat, chiar la miezul noptii, un patinoar.

Iesenii au stat cu ochii atintiti spre cer cateva zeci de minute, apoi au ciocnit un pahar cu sampanie si si-au facut lista de dorinte pentru noul an.

Ultimele pregatiri de Revelion pentru doamne... Distractie mare de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x