Antena Căutare

Românii mor în țară, mor și în străinătate. Cetăţeni români infectaţi cu Covid-19, decedați în afara țării

Încă patru cetăţeni români infectaţi cu noul coronavirus au murit în străinătate - doi în Italia, unul în Franţa şi unul în Belgia - iar numărul total al deceselor în diaspora, din cauza pandemiei, a ajuns la 42. Acest bilanț completează numărul morților din România, 257 raportați în mod oficial.

Românii mor în țară, mor și în străinătate. Cetăţeni români infectaţi cu Covid-19,  decedați în afara țării
Numărul românilor morți de Covid-19 crește | Hepta

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în diaspora, 684 de cetăţeni români sunt în continuare confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 418 în Italia, 196 în Spania, 17 în Franţa, 9 în Germania, 32 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia şi câte unul în Argentina, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

Citește și: "Cei prezenți lângă sicriu fac LIVE pentru cei dragi, de acasă!" O înmormântare la fiecare 15 minute în Spania. Cimitirele s-au umplut până la refuz

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) şi până la acest moment, au decedat 42 de cetăţeni români aflaţi în străinătate - 13 în Italia, 8 în Franţa, 11 în Marea Britanie, 6 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia. Cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus în Tunisia şi Indonezia au fost declaraţi vindecaţi, aminteşte GCS.

Citește și: ”L-am luat în brațe și eu și mama și i-am zis ultimul ”te iubesc”. Ioana și-a pierdut tatăl, unul dintre "mortii din Suceava"

Aproape 5.500 de cazuri și 257 decese, bilanțul din România

Alte 265 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost anunţate joi, bilanţul îmbolnăvirilor ajungând la 5467, în Suceava fiind înregistrate 1.529. De asemenea, 257 de persoane au decedat. La ATI sunt 183 de pacienţi, iar 729 de persoane au fost vindecate şi externate.Un număr de 42 de români aflaţi în străinătate au murit din cauza coronavirusului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La Suceava sunt cele mai multe cazuri de îmbolnăvire, 1.529, urmând Bucureştiul - 688, Timişoara - 259, Neamţ - 234, Hunedoara - 227. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 183 de pacienţi.

Ce mai face Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, ca să-și vadă copilul! Cătălin Moroșanu: „Cum lucrează Di... Continuă abuzurile! Asistentă medicală din Cluj, dată afară din apartamentul în care locuia cu chirie: ”Proprietarul spu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x