Antena Căutare

Joburile de mii de euro, pe care românii nu le caută!  Ce trebuie să faci ca să câștigi aproape 50.000 de lei pe lună

Vezi toată lumea şi câştigi mii de euro în fiecare lună. Sună a fi job-ul ideal, însă cu toate astea, nu mulţi români se înghesuie să devină piloţi. 

Vezi toată lumea şi câştigi mii de euro în fiecare lună. Sună a fi job-ul ideal, însă cu toate astea, nu mulţi români se înghesuie să devină piloţi.

În ciuda faptului că salariile ajung şi până la 10.000 de euro, şcolile de pilotaj au tot mai puţini cursanţi. Asta pentru că sunt foarte costisitoare cursurile, peste 40.000 de euro, iar pregătirea este extrem de intensă. La fel se întâmplă şi în cazul controlorilor de trafic, cu toate că au, şi ei, salarii de peste 7.000 de euro pe lună

Un pilot începător poate câştiga între 2.000 şi 3.000 de euro pe lună. După câţiva ani de experienţă, veniturile s-ar putea dubla sau chiar tripla. Un comandant câştigă chiar şi 10.000 de euro lunar.

Investiţia are, însă, un preţ pe măsură. Un curs de pilotaj costă 43.000 de euro.

Majoritatea plătesc taxa prin credit bancar, însă îşi recuperează repede banii. La fel de profitabilă este şi profesia de controlor de trafic. Poate aduce, lunar, peste 7.000 de euro.

Cu toate că li se promit salarii mari, puţini mai sunt cei care se înscriu la cursuri de pilot sau de controlor de trafic.

Aproape 100 de elevi se pregătesc, anual, să devină piloţi la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. 98% dintre ei trec şi de examenele finale. Return to index of stories...

Furtunile violente au făcut ravagii în ţară! Trei oameni au ajuns la spital, după ce un cort de circ s-a prăbuşit peste ... Depresia, de departe boala secolului XXI! Cifrele înfiorătoare i-au speriat pe medici - un om își ia viața la fiecare 12...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x