Antena Căutare

Sase traficanti de droguri, prinsi de politisti in statiunea Mamaia, apoi eliberati

Sase tineri au fost depistati de politistii de combatere a criminalitatii organizate constanteni, in cursul unor actiuni desfasurate in acest week-end, in statiunea Mamaia, avand asupra lor droguri de risc si de mare risc, in vederea consumului propriu.



Potrivit comunicatului politiei, la locul de desfasurare a unui festival in Statiunea Mamaia, politistii antidrog au depistat sase tineri, cu varste intre 22 si 31 de ani, care detineau, in vederea consumului propriu, 17 grame de canabis, 6 grame de rezina de canabis si 11 comprimate ecstasy.

Impotriva acestora s-a dispus intocmirea de dosare penale pentru savarsirea infractiunilor de trafic si detinere de droguri de risc si mare risc pentru consum propriu, fapte prevazute si pedepsite de art. 2 si 4 din Legea 143/2000 cu pedepse cuprinse de la 6 luni la 20 ani inchisoare si interzicerea unor drepturi.

Cercetarile sunt continuate de catre procurorii D.I.I.C.O.T, cu suspectii in stare de libertate.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

IMAGINI SOCANTE! Oradea: Doi oameni, spulberati in statia de tramvai... Oraselul Copiilor se modernizeaza. Vezi cum va arata noul loc de distractie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x