Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Scandal amoros la Ambulanța Caraș Severin. Directorul unității, acuzat că și-a amenințat și șantajat fosta iubită cu fotografii indecente cu ea

Un scandal uriaș a izbucnit la Serviciul Județean Ambulanță Caraș Severin, unde directorul unității, Adrian Truică, este cercetat de procurorii DIICOT pentru că își amenința și șantaja fosta iubită. 

Directorul unității, acuzat că și-a amenințat și șantajat fosta iubită cu fotografii indecente cu ea

expressdebanat.ro

Potrivit DIICOT, bărbatul este acuzat că ar fi amenințat-o pe femeie că face publice fotografii indecente cu ea pentru a pierde custodia copilului, i-ar fi sunat șeful să o dea afara și, mai mult, și-ar fi pus trei colegi să o urmărească prin oraș. Totul s-ar fi întâmplat începând cu luna februarie a acestui an, iar bărbatul voia ca femeia să reia relația cu el.

Laurette, într-un nou scandal amoros: „Eu fug în fiecare săptămâna cu câte cineva”

DIICOT a anunțat miercuri că anchetatorii au făcut patru percheziţii în Caransebes, în Reşiţa, la sediul Serviciului de Ambulanță, și în comuna Buchin, pentru destructurarea unui grup infracţional suspectat de șantaj, coordonat de către directorul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și din care mai fac parte alte patru persoane, dintre care trei sunt angajate la Ambulanță.

Procurorii au precizat, de asemenea, că bărbatul ar fi fost ajutat și de un medic și doi șoferi, toți angajați ai Serviciului de Ambulanță, care în timpul serviciului ar fi urmărit-o pe femeie prin oraș.

Conform procurorilor, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin ar fi amenințat-o pe fosta sa iubită prin mesaje, spunându-i că are filmări cu ea dezbrăcată, într-o cameră de hotel din Băile Herculane, și că o poate face de rușine cu aceste imagini. Tot în luna materie a acestui an, el l-ar fi sunat pe fostul soț al femeii, spunându-i că are imagini cu ea dezbrăcată și că dacă dorește le poate folosi pentru a obține custodia fiului lor.

Ea minoră, el pensionar. Scandalul amoros care a revoltat România: Când am aflat cu cine s-a iubit, mi-a venit rău

Câteva luni mai târziu, însă, femeia a fost oprită în trafic de către un suspect, care i-a tăiat calea cu mașina. El a chemat în sprijin un alt bărbat, după care i-ar fi spus femeii că de data aceasta nu o mai iartă, că a păsuit-o destul și că are relații suficiente astfel cât să poată determina demiterea sa de la locul de muncă. Ulterior, el l-a sunat pe șeful femeii, cerându-i să îi desfacă acesteia contractul de muncă și făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă, potrivit HotNews.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro