Antena Căutare

Scandal cu impuscaturi intre taximetristi la Aeroportul Otopeni

Scandal cu focuri de arma intre mai multi taximetristi, pe Aeroportul Otopeni. Conform televiziunilor de stiri, in jurul orei 19, a avut loc o altercatie intre taximetristii autorizati si altii care fac curse la "negru". Un taximetrist a fost ranit.

Cele doua tabere s-au agresat verbal, iar unul dintre soferi s-a folosit de un pistol cu bile de cauciuc pentru intimidarea adversarilor. Un barbat in varsta de 42 de ani a fost ranit usor la mana. Jandarmii au intervenit si au reusit sa ii potoleasca.

Dupa cateva ore, taximetristii fara autorizatie au venit cu intariri si au declansat un nou scandal.

"Echipajul nostru de prim ajutor a fost solicitat la ora 22.09 sa intervina pentru acordarea de prim ajutor unei persoane de sex masculin, in varsta de aproximativ 40 de ani, in fata aeroportului Otopeni.Persoana suferise o contuzie la unul dintre brate, insa a refuzat asistenta si transportul la spital. Era vorba de un sofer de taxi", a declarat pentru Realitatea TV, Simion Petrus, purtator de cuvant ISU Ilfov.

UPDATE! Fiul patronului din Mamaia, mort intr-un accident de circulatie, avea alcoolemie de 1,7 la mie... Judecatorii ii iau apararea vitezomanului ucigas de pe Calea Floresca: A comis "acte de teribilism specifice varste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x