Antena Căutare

Scandalul momentului în România! Poliția l-a trimis pe hoț la ușa victimei! Ce a urmat

În România, Poliţia învaţă hoţii cum să scape de dosarele penale. Un caz incredibil, în care victimă a fost chiar reporterul Corina Matlinschi de la Observator, arată încă o dată hibele unui sistem care pare să apere mai degrabă infractorul decât păgubitul. Jefuită în timpul unei transmisiuni în direct, Corina s-a trezit după câteva zile cu hoţul la uşă!

În România, Poliţia învaţă hoţii cum să scape de dosarele penale. Un caz incredibil, în care victimă a fost chiar reporterul Corina Matlinsch, arată încă o dată hibele unui sistem care pare să apere mai degrabă infractorul decât păgubitul. Jefuită în timpul unei transmisiuni în direct, Corina s-a trezit după câteva zile cu hoţul la uşă!

Individul a mărturisit că agenţii l-au sfătuit cum să procedeze ca să ajungă la o înţelegere amiabilă. "Poliţia a crescut cu noi" - este replica dată chiar în faţa mediatorului.

Echipa se afla în comuna Manasia, din judeţul Ialomiţa. În doar câteva minute, hoţul a deschis portierele maşinii şi a furat rucsacul reporterului Corina Matlinschi şi pe cel al colegului tehnician. După un apel la 112, în faţa camerei de filmat, cercetarea s-a făcut ca la carte. Carul de transmisiuni a fost izolat cu bandă, criminaliştii au ridicat amprente şi au adus chiar şi un câine de căutare.

După zece zile, Corina s-a trezit cu tatăl hoţului la uşă. Bărbatul a mărturisit că a fost instruit de poliţiştii din Urziceni cum să-şi scape fiul lui de dosarul penal. A insistat că îi va înapoi bunurile doar dacă ajunge la o înţelegere cu ea, în faţa unui mediator.

În biroul mediatorului, bărbatul a făcut mărturisiri halucinante despre cum s-a înţeles cu poliţiştii.

O echipă Observator a mers azi la Poliţia din Urziceni, ca să afle cum a fost posibil ca victima unui furt să se trezească cu hoţul la uşă.

Echipa Observator va sesiza Corpul de Control al Inspectoratului General pentru verificări la Poliţia din Urziceni.

Cum sunt păcăliți românii, la piață! Un detaliu îi dă de gol pe vânzători... Se pregătește arestarea părinților Alexandrei Măceșanu? Cumpănașu, dezvăluiri incendiare: „DIICOT îmi amenința familia c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x