Antena Căutare

Scene șocante în București! Un șofer a fost amenințat cu un pistol - Video

Un șofer a fost amenințat cu un pistol în București, în trafic. Bărbatul s-a baricadat în autoturismul în care se afla, sub privirile speriate ale oamenilor dintr-un tramvai. Poliția a explicat ce s-a întâmplat, de fapt. 

Un șofer a fost amenințat cu un pistol în București, în trafic. Bărbatul s-a baricadat în autoturismul în care se afla, sub privirile speriate ale oamenilor dintr-un tramvai. Poliția a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

În imaginile surpinse de unul dintre călători se vede cum un bărbat merge spre o dubă parcată şi încearcă să îl dea jos pe şofer, sub ameninţarea pistolului.

Pentru că nu au ştiut despre ce este vorba, oamenii au crezut că asistă la o agresiune şi au cerut disperaţi intervenţia poliţiştilor.

Situaţia a fost lămurită astăzi de autorităţi. Protagonistul principal al filmării este un poliţist îmbrăcat în civil, care era în acţiune. Acesta a prins un infractor, bănuit de trafic de droguri.

Misterul a fost elucidat. Un bărbat care mergea să se călugărească la Mănăstirea Curtea de Argeș a făcut o descoperire î... Un adolescent de 15 ani a fost bătut cu cruzime de şoferul unui microbuz! Imagini tulburătoare - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x