Antena Căutare

Schimbari in Capitala: Metrorex va fi preluat de primarie, iar in parcul Lia Manoliu va fi construita o Sala Polivalenta

Primaria Capitalei va prelua Metrorex de la Ministerul Transporturilor. Decizia a fost luata in cadrul unei sedinte de guvern la care a participat si Sorin Oprescu.

Guvernul a mai decis si anularea penalitatilor pe care RADET le avea de platit catre Elcen, dar si transferul terenului pe care se afla Parcul Lia Manoliu catre primarie pentru constructia unei noi Sali Polivalente.

Datoriile istorice de 1,1 miliarde lei, acumulate de RADET fata de Elcen in ultimii 15 ani, au fost sterse de Guvern. Exista insa riscul acumularii de noi penalizari.

Primarul Sorin Oprescu va avea in subordine si reteaua de metrou bucuresteana. Oprescu intentioneaza sa introduca un bilet unic pentru toate mijloacele de transport.

Parcul Lia Manoliu va trece si el prin cateva transformari. Primarul Capitalei vrea sa construiasca acolo un noua sala polivalenta.

Oprescu vrea sa pastreze si turnul de parasutism din parc si sa-l transforme, dupa modelul Varsoviei, intr-un spatiu special amenajat pentru tineri.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Furtul de carbune din trenuri, ocupatia principala in Valea Jiului... Ce spune Sorin Oprescu despre autostrada suspendata, metroul din Drumul Taberei si Centrul Vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x