Antena Căutare

Se anunță șanse mari de vreme rea in București. Eclipsa va fi acoperită de nori

In aceasta seara este așteptata cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol. Din pacate fenomenul astral v-a fi greu de observat deoarece meteorologii anunta vreme rea în București.

În aceasta seară este așteptată cea mai lungă eclipsă de lună din acest secol. Din păcate fenomenul astral v-a fi greu de observat deoarece meteorologii anunță vreme rea în București.

Eclipsa este vizibilă de pe întreg teritoriul României și va ajunge la momentul maxim al eclipsei totale de luna la ora 23:22. Un astfel de fenomen va mai putea fi văzut pe 26 iunie 2029 şi 7 iulie 2047. Lunii i se va alătura și planeta Marte, planetă ce se va situa sub lună și va căpăta o lumină puternică. Marte a mai strălucit atât de tare în 2003.

În București, eclipsa toatală de luna va incepe la ora 20.37, însă meteorologii anunță nori și descărcări electice pe tot parcursul nopții. Șansele de precipitații pentru această seară sunt de 60%

Program eclipsă de lună în fiecare județ

Se anunță șanse mari de vreme rea in București. Eclipsa va fi acoperită de nori

Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de meteorologi: Va fi prăpăd! Județele care se află sub COD PORTOCALIU de PLOI TORENȚIALE

28 iulie, Ziua Mondială a Luptei Împotriva Hepatitei. Românii au parte de testare gratuită... Autoritățile din Constanța, în ALERTĂ! Se va întâmpla sâmbătă, iar mulți români sunt speriați! Autoritățile încearcă să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x