Secretele dosarului Caracal! Directorul Institutului de Criminalistică rupe tăcerea: ”Sute de probe au fost expertizate!”

Romică Potorac, director al Institutului Național de Criminalistică, a declarat, în cadrul unui interviu la Antena 3, că sute de probe în dosarul de la Caracal au fost expertizate. 

Romică Potorac, director al Institutului Național de Criminalistică, a declarat, în cadrul unui interviu la Antena 3, că sute de probe în dosarul de la Caracal au fost expertizate.

„Până în prezent au fost lucrate mai multe sute de probe pe cazul Caracal, mai sunt puține de lucrat”, a spus el, la Antena 3.

De asemenea, el a declarat că ADN-ul trimis la FBI rezistă chiar și mii de ani.

„ADN-ul trimis la FBI rezistă mii de ani(...). Despre costul unei analize genetice a ADN-ului mitocondrial nu aș putea să vă spun având în vedere că nu realizăm în cadrul institutului. Pentru a analiza ADN mitocondrial trebuie anumite condiții deosebite.

Citește și: Caracal: Menajera lui Gheorghe Dincă aruncă totul în aer! „Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez și...”

Având în vedere numărul mare de replici identificate în citoplasma celulei ar trebui un laborator separat, cu o dotare separată, echipamente un flux tehnologic.

Intenționăm să înființăm și la noi un astfel de laborator, în viitorul apropiat”, a spus Romică Potorac.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri