Antena Căutare

Secțiile de poliție din Capitală se închid din cauza coronavirusului. Bucureștiul, orașul cu cele mai multe cazuri

Programul de audienţă la Poliţia Capitalei şi secţiile de poliţie se suspendă, de miercuri până la 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii acestui termen, în contextul măsurilor instituite de ţara noastră cu privire la limitarea efectelor noului tip de coronavirus (COVID-19), pentru reducerea riscurilor de transmitere a infecţiilor respiratorii, pentru protejarea tuturor cetăţenilor, cât şi a personalului propriu.

Secțiile de poliție din Capitală se închid din cauza coronavirusului. Bucureștiul, orașul cu cele mai multe cazuri
Programul de audienţă la Poliţia Capitalei şi secţiile de poliţie, suspendat până pe 31 martie

"Totodată, la nivelul Serviciului de Ordine Publică se suspendă programul de relaţii cu publicul. Solicitările de avizare/licenţiere destinate Serviciului de Ordine Publică se vor realiza prin intermediul poştei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri AGERPRES.

oliţia recomandă ca petiţiile, solicitările precum şi cererile cetăţenilor să fie transmise prin serviciile poştale sau electronice, fie accesând site-ul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - https://b.politiaromana.ro - secţiunea Petiţie online, către Poliţia Capitalei la adresa [email protected] sau către secţiile de poliţie.

Scandal în învățământ după suspendarea cursurilor. Profesorii cer să nu meargă la școală ... Drama românilor care așteaptă de 24 de ore, la Nădlac, să intre în țară: „Am fost goniți din italia. Nu am mâncat de ier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x