Antena Căutare

Sfâșietor! Trei italieni au condus 25 de ore ca să-i îndeplinească ultima dorință unei românce grav bolnave: aceea de a muri în țara ei

Trei italieni au fost îngeri păzitori pentru o româncă aflată pe patul moarte. Au condus 25 de ore în continuu, până-n România, să-i îndeplinească ultima dorinţă femeii.

Trei italieni au fost îngeri păzitori pentru o româncă aflată pe patul moarte. Au condus 25 de ore în continuu, până-n România, să-i îndeplinească ultima dorinţă femeii.

Bolnava, în fază terminală, voia să moară acasă, după ce-i revede, pentru ultima oară, pe cei dragi. Cu o ambulanţă, cei trei oameni cu suflet mare au adus-o, din Italia, în România, 2000 de kilometri, la Oneşti.

A fost însă cel mai lung şi mai greu drum făcut vreodată. La capătul lui, nu mai era nicio speranţă. 30 de ore. Atât i-au mai dat medicii italieni de trăit Nicolinei. Femeia, în vârstă de 69 de ani, era perfect conştientă că sfârşitul se apropie. Şi a implorat cu lacrimi în ochi, să moară acasă. Rugămintea bătrânei a impresionat-o pe infirmiera șefă din acea secție de spital.

Asistenta a făcut tot ce i-a stat în putere să-i îndeplinească româncei ultima dorinţă. A cerut ajutorul unei asociaţii de voluntari.

Un echipaj de ambulanţă, cu şofer şi asistent, au însoţit-o în drumul ei spre România. Cei trei n-au vrut să facă niciun popas pe drum.

"Ghinion, nu mai eşti preşedintele meu", la Cotroceni și ”Rezistăm. Jos corupția”, în Piața Victoriei! Românii... Folosești un card contactless? Ești ținta preferată a hoților! Ai putea rămâne fără bani într-o secundă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x