Antena Căutare

Caz cutremurător! Și-a ars soțul de viu pentru că a refuzat să îi dea parola de la telefon

Ceea ce părea a fi începutul unei violențe în familie s-a încheiat cu o  tragedie în Indonezia. Totul a început atunci când soțul a refuzat să-i dea soției parola telefonului mobil.

Act de violență terminat cu o crimă cumplită! O femeie și-a ars soțul de viu după ce acestaa refuzat să-i dea parola de la telefonul. De la ce a izbucnit scandalul

Ceea ce părea a fi începutul unei violențe în familie s-a încheiat cu o tragedie în Indonezia. Totul a început atunci când soțul a refuzat să-i dea soției parola telefonului mobil.

Ilham Cahyani și-a ars soțul de viu, iar acum se află în custodia justiției în așteptarea unei condamnări.

Evenimentul s-a petrecut exact în provincia Nusa Tenggara din vest, în Indonezia. Victima se pregătea să fixeze acoperișul casei când, brusc, apare soția lui și cere parola telefonului mobil. Acesta refuză să-i dea, motiv care a generat o discuție aprinsă între ambii, potrivit Daily Mail.

La începutul conflictului, bărbatul este primul care începe violența. Continuând cu refuzul de a-i da parola telefonului său și cu lovirea soției sale, Ilham Cahyani. Cu toate acestea, femeia a luat o cutie de benzină și a turnat lichidul inflamabil pe soțul ei și l-a aprins cu o brichetă.
Unul dintre vecini a mers la casa unde a avut loc violenta și a încercat să-l ajute pe omul care era în focuri. El a ajutat imediat lastingerea focului și a transportat tânărul într-un spital din India. Omul nu a rezistat atât de mult și a murit a doua zi după internare.
Tânărul a avut arsuri grave pe o mare suprafață a corpului său, totul pornind de la un act de violență în familie.

Accident cumplit! O mașină a fost lovită de tren și doi tineri au ajuns de urgență la spital (FOTO)... Ajutor de deces 2019. Ce valoare are ajutorul de înmormântare și cum se obține...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x