Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Simulare Evaluare Națională Matematică. Avem subiectele rezolvate: ”Unii s-au panicat!”

Simulare Evaluare Națională Matematică clasa a VIII-a. Avem subiectele rezolvate la proba de Matematică, susținută de elevii clasei a VIII-a.

simulare evaluare nationala 2019 subiecte rezolvate la matematica

Simulare Evaluare Națională Matematică clasa a VIII-a. Avem subiectele rezolvate la proba de Matematică, susținută de elevii clasei a VIII-a.

Subiecte Simulare Evaluare Națională 2019 Matematică. Potrivit dascălilor, subiectele la matematică au avut un grad mediu de dificultate, deși unii dintre elevi s-au putut panica și nu au reușit să termine toate exercițiile. Pentru elevii de clasa a VII-a, susținerea simulărilor este o premieră.

Subiecte Simulare Evaluare Națională 2019 Matematică. Profesoara de matematică Roxana Goga de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Capitală a rezolvat pentru HotNews.ro subiectele primite marţi de elevii de clasa a VIII-a la matematică. Iată așadar, cum trebuiau rezolvate exercițiile.

"Elevii de clasa a VIII-a au avut ceva de scris. Cred că unii s-au panicat. Nu au avut timp să termine subiectul III. În ansamblu, exerciţiile au avut dificultate medie, dar nu se lua pixul de pe hârtie până să termini”, a precizat doamna profesoară pentru sursa citată.

Simulare Evaluare Națională 2019. Miercuri, 13 martie, elevii susțin și ultima probă, cea la Limba Maternă.

Subiecte Simulare Evaluarea Națională Matematică. Avem subiectele! Ce a picat la clasa a VIII-a

Subiecte Simulare Evaluare Națională 2019. Scandalul testelor grilă, susținute de cei de a VII-a

Bareme Matematică Simulare Evaluare Națională, clasa a VII-a. Cum se rezolvă subiectele. Note

Rezultate Simulare Evaluarea Națională Edu.ro. Când și unde se afișează rezultatele

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro