Antena Căutare

Rezultate Simulare Evaluarea Națională Edu.ro. Când și unde se afișează rezultatele

Rezultate Simulare Evaluarea Națională Edu.ro. Când și unde se afișează rezultatele, află pe a1.ro, toate detaliile privind simularea examenului de Evaluare Națională, din 11-13 martie.

Rezultate Simulare Evaluarea Națională Edu.ro. Când și unde se afișează rezultatele
rezultate simulare evaluare nationala 2019

Rezultate Simulare Evaluarea Națională Edu.ro. Când și unde se afișează rezultatele, află pe a1.ro, toate detaliile privind simularea examenului de Evaluare Națională, din 11-13 martie.

Rezultate Simulare Evaluarea Națională Edu.ro. În perioada 11.13 martie elevii claselor a VII-a și a VIII-a susțin Simularea la Evaluare Națională. Pe 11 martie a avut loc Simularea la Limba și Literatura Română, azi, 12 martie, are loc cea de la Matematică, iar miercuri, 13 martie va avea loc simularea la limba și literatura maternă.

Rezultate Simulare Evaluarea Națională Edu.ro. Conform calendarului aprobat de Ministreul Educației, rezultatele de la simulare vor fi afișate pe data de 22 martie. Acestea vor fi apoi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Mai mult decât atât, anul acesta, la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Ministerul Educației susține că rolul acestor simulări, atât la elevii de a VII-a, cât și la cei de a VIII-a este acela ca elevii să se familiarizeze cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie, susține Ministerul.

Simulare Evaluare Națională Matematică 2019. Subiecte și ce trebuie să știe elevii... Bătaie la primărie! Un fost primar a fost pocnit în față, în timpul ședinței – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x