Antena Căutare

Sinucigasul de la Parlament, operat zilele urmatoare

Starea de sanatate a lui Adrian Sobaru - barbatul care s-a aruncat, joi, de la Palatul Parlamentului este stabila, potrivit directorului Spitalului Universitar Bucuresti, unde angajatul TVR se afla internat. El este constient si cooperant iar cele mai grave leziuni pe care le are sunt la nivelul fetei.

"Sunt fracturi ale oaselor frontale, ale nasului si ale globilor oculari. El se va afla sub ingrijirea neurochirurgilor. Va fi operat pentru a se rezolva probleme de fractura la nivelul oaselor fetei", a declarat managerul Spitalului Universitar, Catalin Carstoiu, citat de televiziunile de stiri.

Adrian Sobaru s-a aruncat de la balcon in Parlament, in timpul discursului premierului Emil Boc de joi dimineata, in jurul orei 10:30.

Barbatul purta un tricou cu mesajul "Ne-ati ucis viitorul". Un echipaj SMURD si ISU i-au acordat primul ajutor acestuia. Sobaru s-a urcat in picioare pe balustrada de la balcon si s-a aruncat, lovind doua banci din plen.

In momentul in care s-a aruncat, acesta a strigat: "Ati luat painea de la gura copiilor mei, ne-ati ucis viitorul copiilor nostri!"

Sursa: Hotnews

Bacau: Familiile afectate de explozie vor primi temporar locuinte mobilate de la compania E-ON... Infotrafic: Circulatie ingreunata din cauza cetii. Vezi judetele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x