Antena Căutare

Sorin Blejnar: "Eu sunt un om integru, un om onest si pot sa stau cu verticalitate in fata justitiei"

Cu doua dosare grele de coruptie pe numele lui, Sorin Blejnar se considera o victima. El a facut o conferinta la un hotel de lux tocmai pentru a anunta acest lucru. A venit la volanul bolidului sau si a anuntat ca si-a gasit si un job nou: de maine, e consilier financiar la o firma.

Pe umerii lui Blejnar apasa peste 100 de milioane de euro, o frauda pentru care are de dat explicatii in doua dosare de coruptie.

"Vor intelege cu totii ca am fost, da fapt, o victima. Eu sunt un om integru, un om onest si pot sa stau cu verticalitate in fata justitiei", a declarat Blejnar.

Justitia il acuza insa de complicitate la evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat, intr-un dosar in care au fost arestati deja 13 oameni.

Iar anchetaorii cred ca el nu a fost de buna credinta. Impreuna cu fostul sau consilier, Codrut Marta, dat disparut de doua luni, Blejnar ar fi participat la fraude de peste 15 milioane de euro. Numele lui apare si in dosarul Butoane, in care sunt acuzati interlopul Octavian Grecu si senatorul PSD Cezar Magureanu.

In urma cu o luna, singura grija a lui Sorin Blejnar era sa-si fiarba porumb. Acum, procurorii il fierb pe el: i-au interzis sa paraseasca tara.

"Blejnar o sa se duca la puscarie. Blejnar va fi arestat. Desigur, ca nu sunt in postura de a fi arestat. Astazi incep sa treaca de la stadiul de amenintari la fapte reale", a completat Blejnar.

Deocamdata, Sorin Blejnar ramane in libertate. Si mai are un motiv de bucurie: a fost angajat consilier financiar la o firma privata. Nu a vrut sa spuna ce salariu are. In fruntea Fiscului, castiga aproape 5000 de lei pe luna.

Soferi inconstienti, la Constanta. Pun in pericol viata pasagerilor din microbuze!... Compozitorul Temistocle Popa, evacuat din casa la 91 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x