Căutare Live

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, prinsă în flagrant! Câți bani ar fi luat mită

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, ar urma să fie reținută într-un caz de corupție, după ce a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA, potrivit unor surse judiciare. Ar fi luat mită 120.000 lei.

Sorina Pintea

UPDATE: DNA a confirmat că procurorii au desfăşurat un flagrant în biroul fostului ministru Sorina Pintea.

„Este vorba despre un flagrant ce vizează o procedură de achiziţii publice. Acţiunea nu s-a încheiat încă. Persoana vizată va fi adusă la Bucureşti pentru a audieri”, au declarat reprezentanţii biroului de presă al DNA, pentru stiripesurse.ro.

Sorina Pintea a fost prinsă luând mită în biroul ei din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, vineri. Aceasta ar fi luat mită pentru un contract de achizţii pentru echipamente medicale folosite la combaterea noului coronavirus.

Flagrantul a avut loc vineri, în jurul orei 15:00. În acest moment, acțiunea procurorilor este în desfășurare.

Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, ar urma să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit adevarul.ro.

Sorina Pintea a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul condus de Viorica Dăncilă. Anterior, fusese aleasă senator în 2016 din partea PSD. Pe 4 februarie 2017 şi-a anunţat demisia din funcţia de senator, alegând să rămână în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Știre în curs de actualizare.

„A fost isteț!”. Streinu Cercel, dezvăluire despre al treilea caz de coronavirus în România! Ce i s-a întâmplat bărbatul... Bărbatul din Maramureș suspect de coronavirus a fost transportat fără izoletă: „Prezintă simptome specifice atât COVID-1...
Ultimele știri