Antena Căutare

Soţ şi soţie, morţi într-un accident în Teleorman. Maşina a luat foc imediat după impact și a ars complet. Imaginile surprinse sunt dure!

Doi oameni, soți și soție, și-au găsit sfârșitul împreună. Au murit într-un grav accident, care s-a petrecut în judeţul Teleorman. În urma impactului, mașina în care se aflau a luat foc și a ars în totalitate.

Doi oameni, soți și soție, și-au găsit sfârșitul împreună. Au murit într-un grav accident, care s-a petrecut în judeţul Teleorman. În urma impactului, mașina în care se aflau a luat foc și a ars în totalitate.

Din primele cercetări, şoferul era un bărbat în vârstă de 84 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Un bărbat de 84 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504 B, din direcţia Drăgăneşti către Sfinţeşti, din cauze medicale, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un cap de pod. Conducătorul auto se afla în autoturism împreună cu soţia sa, în vârstă de 79 de ani, şi au fost scoşi afară de martorii oculari înainte de izbucnirea incendiului, autoturismul arzând în totalitate. Ambele persoane au decedat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul, însă echipajele de prim ajutor care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru cele două persoane din autoturism.

Zile libere 2019. Concediu pentru divorț. Câte zile libere sunt prevăzute și de când s-ar putea acorda... Simulare Bacalaureat 2019. Notele de la simulare Bac 2019, trecute în catalog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x