Antena Căutare

Sotia lui Dinu Patriciu cere ajutor de la stat, in procesul de partaj: Taxele judiciare ajung la 70 de milioane de euro!

Zi importanta pentru sotia lui Dinu Patriciu! Judecatorii decid daca o scutesc sau nu de plata taxelor judiciare in cadrul procesului de impartire a averii cu fostul ei sot. Sunt 70 de milioane de euro in joc! In plus, Dana Patriciu a cerut si acordarea unui ajutor de la stat, pentru a-si putea plati un avocat.

Sotia lui Dinu Patriciu spune ca nu are bani. Cel putin nu cele 69 de milioane de euro pe care ar trebui sa le plateasca statului roman, pentru a merge mai departe cu acest proces de partaj. Este o suma importanta, dar, daca luam in calcul cele 2.3 miliarde de euro puse la bataie in dosar, pare foarte mica.

De precizat ca exista o prevedere in lege, conform careia femeia trebuie sa demonstreze ca nu are mai mult de 500 de lei pe luna, pentru a se intretine, daca vrea sa beneficieze de ajutor de la stat.

foto: Intact Images

Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de liposuctie a murit... Agresorul copilului din Baia Mare a fost identificat si va fi cercetat in libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x