Antena Căutare

Sotia romanului disparut un Noua Zeelanda: Pana nu ii vad trupul, nu renunt sa il caut!

Sotia lui Mihai Muncus-Nagy, romanul care a disparut in Noua Zeelanda, a discutat, la emisiunea "100 de minute", despre ultima oara cand a vorbit cu sotul ei si ce sperante mai are pentru a-l gasi in viata.

Kinga Muncus-Nagy povesteste ca sotul ei nu a aparut la intalnirea on-line pe care o stabilisera si s-a gandit ca nu a inteles bine ora la care urmau sa vorbeasca. A asteptat ca sotul ei sa intre pe Internet, insa a primit un telefon de la un coleg al acestuia, care a anuntat-o ca Mihai lipseste.


Mihai Muncus-Nagy, care avea 33 de ani, lucra de doua luni ca voluntar pentru departamentul de conservare a mediului inconjurator. El facea parte dintr-o echipa care monitoriza activitatea seismica si vulcanica pe insula Raoul. Potrivit oficialilor, cel mai probabil romanul a cazut de pe o stanca in apa.

Sotia romanului a luat decizia de a pleca in Noua Zeelanda pentru a-l cauta pe Mihai, declarand ca pana in momentul in care nu-i va vedea trupul va pastra speranta ca il va gasi.

"Mi s-a zis ca este putin probabil sa mai fie in viata, dar eu pana nu ii vad trupul, daca, Doamne fereste, a murit, eu nu renunt", a spus Kinga Muncus-Nagy.

sursa foto: agenda.ro

Sefii Romgaz, anchetati de DIICOT pentru favorizarea omului de afaceri Ioan Niculae... O asistenta medicala din Galati a fost batuta de rudele unui pacient...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x