Star Matinal. Fiicele lui Vadim Tudor, dezvăluiri dureroase: "Vom publica un volum de poezii pentru el"

Vadim Tudor ar fi împlinit anul acesta, în noiembrie, 70 de ani, iar fiicele lui, Jeni şi Lidia, vor să facă o carte cu poezii.

Vadim Tudor ar fi împlinit anul acesta, în noiembrie, 70 de ani, iar fiicele lui, Jeni şi Lidia, vor să facă o carte cu poezii.

Tinerele fete spun că în ultimii doi ani au început să-și revină din șocul trăit în urma morții tatălui lor. Vadim Tudor a trecut în neființă în urmă cu patru ani. Primii doi ani au fost cei mai grei din viața familiei lui. Despărțirea de el a fost dureroasă, nu se puteau obișnui să trăiască în lipsa energiei vitale și poftei de viață pe care le-o insufla mereu preaiubitul Vadim.

Fetele lui își doresc să publice un volum de poezii în luna noiembrie, în memoria taălui lor. Volumul este o carte re-editată care nu a apucat să stea prea mult pe piață, motiv pentru care vor face o relansare în luna în care regretatul lor tată ar fi împlinit vârsta de 70 de ani. Elegii pentru suflete nobile va fi titlul volumului

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri