Antena Căutare

Anunț de ultimă oră de la Spitalul Elias! Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat! Ce se întâmplă cu tânărul

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore, a anunțat, marți, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală. Medicii au intervenit de urgență, din nou, pentru a-I salva viața.

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore, a anunțat, marți, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală. Medicii au intervenit de urgență, din nou, pentru a-I salva viața.

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale”, se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

„Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: 1. Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal 2. Contuzie pulmonară bilaterală severă 3. Fracturi costale bilaterale”, sunt informațiile date de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, într-un coumunicat.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr, Dany Vicol, tată a doi copii, a murit.

Luni, medicii au anunțat că fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, și-a revenit din comă, rămânând ventilat mecanic, la Terapie Intensivă. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Va fi audiat și într-un dosar mai vechi, în care fusese achitat.

Cazare și masă gratuite pentru acești studenți, în anul universitar 2019-2020! În ce condiții vor beneficia de această f... Majoritatea familiilor de români din străinătate aleg o bonă din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x