Antena Căutare

Gino Iorgulescu, noi declarații după accidentul provocat de fiul său: ”Vom avea grijă de copiii rămași fără tată!”

Tatăl lui Dani Vicol a mărturisit că nu a fost contactat de familia lui Mario Iorgulescu, după moartea fiului său, iar la scurt timp Gino Iorgulescu a transmis un nou comunicat. 

Tatăl lui Dani Vicol a mărturisit că nu a fost contactat de familia lui Mario Iorgulescu, după moartea fiului său, iar la scurt timp Gino Iorgulescu a transmis un nou comunicat.

Astfel, în comunicatul emis marți se specifică că familia Iorgulescu intenționează să aibă grijă de copiii care au rămas fără tată, potrivit gsp.ro.

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul transmis de Gino Iorgulescu, potrivit sursei citate.

Citește și: Tatăl lui Dani Vicol, tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, revoltat: ”Mi-a măcelărit copilul, mi l-a făcut zob!”

În urmă cu câteva ore, tatăl lui Dani Vicol a declarat că nu a fost căutat de nimeni din partea familiei lui Mario: "Pe copilul meu l-a măcelărit, mi l-a făcut zob. Cerem să se facă dreptate, să plătească. Mi-a luat două ore să văd copilul de frică.Până acum nu ne-a căutat nimeni, nici familia Iorgulescu, nici poliția, nici măcar vreun procuror", a declarat tatăl tânărului care a murit pe loc în urma impactului cu bolidul Aston Martin condus de fiul șefului LPF.

Citește și: Mătușa tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, mesaj sfâșietor! Doi copii au rămas fără tată! „L-a omorât pe loc. A distrus o familie”. Video

O femeie de peste 70 de ani a născut! La câteva minute, soțul său a avut parte de o gravă problemă. Medicii au interveni... A fost găsită beată și avea rănile pline cu viermi. O femeie a fost transportată de urgență la spital din Iași - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x