Antena Căutare

Lovitură grea pentru 1200 de elevi din România. Părinții văd notele elevilor online și primesc sms când copiii lipsesc de la școală

O şcoală din Oradea reuşeşte să funcţioneze la nivel occidental! Toţi elevii învaţă cu ajutorul tablelor interactive şi videoproiectoarelor.

O şcoală din Oradea reuşeşte să funcţioneze la nivel occidental! Toţi elevii învaţă cu ajutorul tablelor interactive şi videoproiectoarelor. Profesorii pun notele online şi trimit SMS-uri şi e-mailuri părinţilor, ca să-i anunţe cum se descurcă cei mici. Iar tabletele sunt, deja, ceva banal.

1200 de elevi învață în clase complet digitalizate. Lecţiile se predau pe table inteligente. Matematica se învaţă prin joc, iar totul este interactiv.

Profesorii s-au dus la cursuri pentru a învăţa să folosească tehnologia şi, în prezent, toţi ştiu să predea lecţiile pe calculator.

În şcoala smart nu doar tabla este conectată la Internet. Şi catalogul este unul online. Iar cu ajutorul acestuia părinţii află din faţa calculatorului notele şi absenţele copiilor. Mai mult primesc notificări prin SMS şi e-mail de la profesori.

Şcoala smart a costat 200 de mii de euro, iar banii au venit de la primăria Oradea. Oficialii promit că în scurt timp alte 9 şcoli vor beneficia de aceste dotări ultramoderne.

O tânără însărcinată a fost preluată de o autospecială SMURD. Pe drumul spre spital au început contracțiile. Pompierii a... Descoperire terifiantă la Brașov! Un bărbat ara pământul atunci când a trăit un adevărat șoc! Ce a a găsit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x