Antena Căutare

O tânără însărcinată a fost preluată de o autospecială SMURD. Pe drumul spre spital au început contracțiile. Pompierii au devenit eroi!

Trei pompieri din Arad s-au văzut în situaţia inedită de a fi moaşe de ocazie! Nu, nu tot din cauza lipsei de personal în sistemul sanitar.

Trei pompieri din Arad s-au văzut în situaţia inedită de a fi moaşe de ocazie! Nu, nu tot din cauza lipsei de personal în sistemul sanitar. Militarii au fost chemaţi, după miezul nopţii, să preia o tânără însărcinată şi să o ducă în mare viteză la spital.

Numai că bebeluşul şi-a făcut alte planuri şi a decis să vină pe lume în autospeciala SMURD. Pompierii n-au avut ce face, aşa că şi-au sunat colegii din dispecerat pentru indicaţii. Şi, sfătuiţi prin telefon, au reuşit să aducă pe lume un băieţel.

Ulterior, mama şi copilul au fost preluaţi de o ambulanţă şi duşi la spitalul din Arad.

Accident cumplit! Cinci mașini s-au ciocnit violent la Brăila! Fumul gros a acoperit totul (Foto)... Lovitură grea pentru 1200 de elevi din România. Părinții văd notele elevilor online și primesc sms când copiii lipsesc d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x