Antena Căutare

Targu Jiu: Un politist risca sa fie dat afara din serviciu, dupa ce si-a pierdut gloantele in... sediul politiei

Un politist din Targu Jiu si-a pierdut gloantele din dotare ca sa le gaseasca, trei zile mai tarziu, chiar in sediul politiei. Intre timp insa, mai marii agentului au inceput o ancheta. Nu de alta, dar cartusele puteau fi oriunde. Chiar in mainile unui infractor. Acum, agentul neatent poate ramane fara loc de munca.

Acum trei zile, ofiterul de serviciu din Turceni a numarat munitia din camera de armament. A observat cu stupoare ca lipsesc 6 gloante si un incarcator. Dupa ce le-a cautat bine, fara succes, si-a anuntat superiorii. Agentul care le pierduse a intrat deja in vizorul anchetatorilor.

Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj a fost sesizat cu privire la savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu, in paralel dispunandu-se o cercetare disciplinara a agentului de politie.

Dupa ce au rascolit tot sediul, dar si tot orasul, politistii au gasit astazi incarcatorul buclucas. Culmea, era ratacit tot pe undeva prin sediul politiei. Semn ca agentul il lasase la voia intamplarii.

Acum Parchetul il cerceteaza disciplinar pe agent. Daca va fi gasit vinovat, el risca intre o luna si chiar doi ani de inchisoare. In plus, e foarte posibil sa-si piarda locul de munca

Rata somajului in randul tinerilor, in continua crestere... Drama! Un bebelus a murit, dupa ce un doctor i-a spart capul cu forcepsul la nastere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x