Antena Căutare

Targu Jiu: Un taximetrist a fost spulberat langa masina sa

Accident cu scandal, azi-noapte, in Targu-Jiu. Un taximetrist a fost spulberat de langa masina sa, de un alt autoturism scapat de sub control. Nici dupa acest impact femeia de la volan nu a reusit sa-si stapaneasca masina, care a mai avariat alte doua taximetre. Sosit sa isi ajute fiica, tatal femeii a fost la un pas sa fie luat la bataie de colegii taximetristului.

Taximetristii si-au iesit din minti cand au vazut ca tatal femeii de 30 de ani încearca sa ii ia apararea. Accidentul s-a petrecut chiar sub ochii lor, în staţia de taximetre. Colegul lor schimba un bec la unul dintre farurile masinii, cand tanara a pierdut controlul volanului.

Oamenii s-au enervat si mai tare cand au vazut ca tatal femeii încearca sa o scoata nevinovata pentru producerea accidentului. Echipajul de politie sosit la interventie a elucidat repede cazul.

Taximetristul a fost transportat de urgenta la Spitalul Judeţean din Targu Jiu. Tanara s-a ales acum cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si distrugere din culpa. Ea nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Cererea de extradare a lui Sile Camataru a fost aprobata... Caldura excesiva in acest week-end. Cod galben pentru sudul si estul tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x