Antena Căutare

Tarom anuleaza noua zboruri, iar 11 curse au intarzieri din cauza cetii

Tarom a anuntat ca anuleaza, luni, noua curse din Bucuresti catre mai multe destinatii interne si externe, iar 11 zboruri au intarzieri de 7-8 ore din cauza vizibilitatii reduse cauzate de ceata, relateaza Mediafax.


In acelasi timp, zborurile din Oradea (2), Sibiu, Baia Mare, Targu Mures, Suceava, Iasi, Timisoara si Satu Mare, care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, au intarzieri de pana la opt ore.

Inca doua curse ale companiei, Bucuresti-Iasi si Bucuresti-Bari, au intarzieri de pana la sapte ore, iar un alt zbor a fost redirectionat spre aeroportul din Constanta.

"Cursa Tarom RO156 Tel Aviv-Bucuresti nu a putut ateriza la Bucuresti la ora planificata, 12:40 local, din cauza conditiilor meteo, a survolat Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si a aterizat in deplina siguranta pe aeroportul din Constanta, la ora locala 13:35. Dupa ce conditiile meteo vor permite aterizarea pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, pasagerii vor fost transportati la destinatie cu aceeasi aeronava Tarom", potrivit unui comunicat al companiei.

Operatorul aerian a anuntat ca mai multe curse Tarom pot inregistra modificari in programul de operare, din cauza conditiilor meteo actuale.

Pasagerii care au pierdut legaturile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestor neregularitati vor fi indreptati catre alte zboruri pana la destinatia finala, conform biletelor de avion, care reprezinta contractul dintre compania aeriana si pasager, si vor primi asistenta pe aeroporturi.

sursa:Antena3.ro

Cinci speologi au ramas prizonieri in Pestera Sura Mare. Interventia de salvare a durat aproape 15 ore... Directorul Administratiei Porturilor Constanta, arestat in dosarul UCM Resita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x