Antena Căutare

Se dublează! Cât vor trebui să scoată românii din buzunar pentru această taxă

Taxa specială pentru promovarea turistică a municipiului București ar putea deveni, anul următor, 2% din veniturile de cazare pentru fiecare zi de sejur. Proiectul a fost supus dezbatarii publice.

Taxa specială pentru promovarea turistică a municipiului București ar putea deveni, anul următor, 2% din veniturile de cazare pentru fiecare zi de sejur. Proiectul a fost supus dezbatarii publice.

Taxa se aplică pentru persoane cazate în hoteluri, hoteluri-apartament, hosteluri, moteluri, vile turistice, cabane, sate de vacanţă, campinguri, pensiuni turistice.

Anterior, taxa reprezenta o cotă de 1% la venitul din cazare pentru fiecare zi de sejur a turistului. Prin aceasta decizie se urmărește creșterea numărului de turiști în Capitală, creşterea duratei de şedere a turiştilor în Bucureşti, creşterea veniturilor obţinute din turism în Capitală, introducerea oraşului pe harta destinaţiilor de tip city break.

Pentru îndeplinirea obiectivelor se vor desfășura activități de marketing și promovare la nivel național, internațional și în mediul online, organiza și participa la târguri şi conferinţe de profil interne şi internaţionale pentru a promova turismul bucureştean, realiza campanii publicitare cu companii aeriene române, promova evenimente și obiective turistice prin intermediul centrelor de informate turistică.

Scandal la marginea Bucureștiului! O stație de sortare a gunoaielor se va construi la 100 de metri de casele oamenilor ... Daria Maria s-a întors în brațele mamei sale! Timp de două zile, copila a fost căutată de o armată de polițiști și janda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x