Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Taximetrist bătut până la inconștiență pe un bulevard central din București. Imagini cu un puternic impact emoțional

Un taximetrist din Capitală a fost internat în stare gravă după ce, sâmbătă, 1 august, în jurul orei 8.00, a fost bătut de doi tineri pe bulevardul Mihai Bravu. Șoferul e internat la spital, iar Poliția încă îi caută pe agresorii săi.

Taximetrist bătut

Potrivit polițiștilor bucureșteni, sâmbătă dimineață, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că, pe o stradă din sectorul trei, un bărbat zace pe caldarâm, pe mijlocul drumului, după ce a fost agresat, și are nevoie urgentă de ajutor medical.

Conform informațiilor polițiștilor de la Secției 10, alt taximetrist i-ar fi dus cu mașina pe bulevardul Mihai Bravu pe cei doi agresori și a constatat că aceștia i-ar fi furat banii.

Și-ar fi rugat un coleg să-l ajute să-i găsească pe presupușii hoți.

Mergând prin zona în care s-a comis furtul, colegul taximetristului i-a depistat pe cei care ar fi comis jaful și a coborât din mașină.

S-a iscat un conflict, iar pe imaginile difuzate de Gândul se vede că disputa a durat 10 secunde.

Unul dintre presupușii hoți l-a lovit cu piciorul în față pe șoferul de taxi, iar victima a căzut, rămânând nemișcată pe caldarâm, chiar pe centrul bulevardului.

”Bărbatul e internat”

Atât de puternică a fost lovitura încasată că agresorului i-a zburat pantoful din picior. După conflict, cei doi tineri au plecat în grabă.

”Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat”, a explicat Poliția Capitale.

În urma cercetărilor efectuate de Secția 10 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost identificate persoanele implicate. Activitățile continuă căutările în vederea depistării

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro