Antena Căutare

Te îmbogățești imediat! Ce trebuie să faci dacă găsești o trotinetă electrică pe stradă

Odată cu valul de trotinete electrice care invadează Bucureştiul a apărut şi un job nou. Acela de recuperator! În fiecare noapte, sute de angajaţi ai firmelor sau simpli colaboratori adună de pe străzi cele două mii de trotinete abandonate la întâmplare, în cele mai bizare locuri.

Odată cu valul de trotinete electrice care invadează Bucureştiul a apărut şi un job nou. Acela de recuperator! În fiecare noapte, sute de angajaţi ai firmelor sau simpli colaboratori adună de pe străzi cele două mii de trotinete abandonate la întâmplare, în cele mai bizare locuri.

Odată cu noaptea începe şi misiunea recuperatorilor de trotinete electrice. Adună de pe străzi mii de dispozitive pe care le duc la încărcat, iar dimineaţa le parchează în zonele centrale.

Adi este elev şi a făcut din asta un adevărat job. Pentru fiecare trotinetă încărcată acasă şi dusă înapoi pe trotuar primeşte 10 lei.

Un job care le aduce multor tineri bani de vacanţă. Pentru acest serviciu poţi să câştigi peste 100 de lei pe zi. Noi am mers pe urmele lor şi am văzut ce presupune această nouă muncă. Â

Noul job face furori printre tinerii care vor să strângă bani de vacanţă. Trotinetele lăsate la întâmplare sunt găsite prin GPS, printr-o aplicaţie, iar încărcarea lor durează între trei şi cinci ore.

Caz revoltător! Un bărbat din București și-a bătut soția, dar polițiștii au zis că e legitimă apărare!... Klaus Iohannis a discutat cu ministrul de Interne şi cu directorul STS. Preşedintele aşteaptă o evaluare în CSAT în legă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x