Antena Căutare

Temperaturi de pana la 33 de grade in weekend. Vezi prognoza pe trei zile!

Vineri, gradul de instabilitate atmosferica se va mentine pronuntat in cea mai mare parte a tarii. Cerul va prezenta innorari temporare si, mai ales ziua, pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Exceptie vor face regiunile estice, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse.



SAMBATA

Vremea va fi calda pentru aceasta data cu temperaturi maxime cuprinse intre 23 si 33 de grade si minime in general intre 10 si 18 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse si descarcari electrice, pe arii restranse in vestul tarii si in zona de munte si izolat in rest.

DUMINICA

Vremea va fi calda si in general instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse si descarcari electrice, local in regiunile vestice, nordice si centrale si pe arii restranse in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.

Citeste si Jurnalul

Foto:Intact Images

Fiecare roman datoreaza FMI 1,5 salarii medii nete pe economie. Romania, pe locul doi in lume intre datornicii Fondului... UPDATE: Norma de hrana a politistilor, redusa cu 550 lei doar in iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x