Antena Căutare

Prea mulți oameni în spitale! Tot mai mulți pacienți fără urgențe medicale iau cu asalt unitățile de primiri urgențe

Unitățile de primiri urgențe ale spitalelor din România sunt luate cu asalt, zilnic, de pacienți care nu au urgențe medicale. Managerii mai multor spitale din țară reclamă faptul că medicii nu își pot desfășura activitatea în condiții optime.

Unitățile de primiri urgențe ale spitalelor din România sunt luate cu asalt, zilnic, de pacienți care nu au urgențe medicale. Managerii mai multor spitale din țară reclamă faptul că medicii nu își pot desfășura activitatea în condiții optime.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a menţionat, pe pagina sa de socializare, că acesta este un aspect care s-a desprins în urma întâlnirii Consiliului Consultativ pentru Sistemul Public Sanitar.

Experiment într-un spital românesc. Joaca de-a Dumnezeu. Moartea e driblată la „Minore”, „Majore” și „Resuscitare”

„Una dintre cele mai mari probleme este numărul mare de pacienţi care se prezintă în unităţile de primiri urgenţe de la nivelul spitalelor, unde afluxul mare de bolnavi îngreunează activitatea medicală şi creează nemulţumiri din cauza timpilor de aşteptare. În judeţul Neamţ funcţionează 26 de centre de permanenţă care au fost înfiinţate pentru a degreva unităţile şi compartimentele de primiri urgenţe de acele cazuri care pot fi tratate şi investigate de medicii generalităţi. Cu toate acestea, unităţile de primiri urgenţe sunt aglomerate şi de aceea vom continua să căutăm soluţii pentru triajul pacienţilor”, a scris, marţi, pe Facebook, preşedintele CJ Neamţ.

Un angajat al unui spital din București a fost concediat de un „pacient fals”. Câți bani ceruse șpagă

Ionel Arsene a amintit că, în ultima perioadă, s-au făcut investiţii de aproape 20 de milioane de lei în sistemul de sănătate din judeţul Neamţ, pentru dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie în cele cinci spitale.

Metroul din Drumul Taberei va fi deschis circulației! Ministrul Transporturilor: ”Nu mai există niciun impediment!”... Un sat din Alba nu a avut curent până în 2019. Localnicii, legați la reţeaua electrică pentru prima dată în viaţa lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x