Antena Căutare

Tot mai multi romani sunt atrasi de jocurile de noroc online

Criza economica, falimentele in lant, salariile taiate, i-au indrumat pe romani sa-si incerce norocul jucand pe internet. S-a dublat numarul acestora in ultimii doi ani.


Iulian Doroftei a dat jurnalismul si publicitatea pe poker. Cel mai mult joaca pe internet, foarte rar in casino. Cand intra in turnee, pe internet, castiga cat un manager de top. Dar aceste turnee sunt rare.

In restul timpului pune in joc 100 de euro si la final de luna calculeaza un castig de doua ori mai mare decat salariul mediu pe economie.

Ii place noul lui stil de viata. Nu doar pentru bani, ci pentru ca are timp sa faca ce isi doreste. Realizeaza emisiuni pe internet, scrie, traduce.

Iulian este unul dintre cei 500 de mii de romani pasionati de jocurile pe internet. Dezvoltarea jocurilor pe internet si criza au lovit insa cazinourile traditionale. Se joaca cu 50% mai putini bani decat in anii trecuti.

Romanii vor juca peste un miliard de euro, in urmatorii ani, pe internet, estimeaza specialistii in jocuri de noroc. Deocamdata, statul roman nu castiga nimic. Legea de impozitare a venitului jucatorilor a aparut din decembrie, dar nu exista inca normele de aplicare.


doi... mariaj carey...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x