Antena Căutare

Trafic feroviar blocat intre Sighetu Marmatiei si Timisoara dupa ce un tren de marfa a deraiat

Traficul feroviar este blocat de ore bune intre Sighetu Marmatiei si Timisoara, dupa ce un tren de marfa a deraiat. Muncitorii se chinuie de azi-noapte sa elibereze calea ferata. Peste 100 de calatori din doua trenuri au fost preluati de autobuze si dusi in cea mai apropiata localitate.

Unul dintre vagoanele trenului marfar care transporta busteni de la Sighetul Marmatiei la Dej a sarit de pe sine in dreptul localitatii Salva din judetul Bistrita-Nasaud. Locomotiva din spate a impins prea tare vagoanele si a reusit sa rupa unul dintre ele exact la pasajul de trecere peste calea ferata a Drumului National 17C.

Angajatii CFR au cerut ajutorul politiei cand au vazut ca exista pericolul ca vagonul sa se rastoarne. Oamenii dau vina pe proasta administrare a caii ferate si pe faptul ca traversele sunt foarte vechi.

Cele peste 100 de persone care se aflau in acceratele care mergeau de la Sighetul Marmatiei la Timisoara si Bucuresti au fost transportate cu autobuzele pana in localitatea Salva. De acolo au fost preluate de alte trenuri pentru a putea ajunge la destinatie.

Untitled stire... A inceput lupta cu tarabagii din Bucuresti. Universitate si Unirii, primele zone vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x