Antena Căutare

Traficul din Capitala, dat peste cap de ninsoare. Vezi zonele afectate!

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, joi dupa-amiaza, in mai multe zone din Capitala. Probleme sunt si in alte judete, unde ninsoarea si vantul puternic a creat blocaje in trafic.


"Se circula cu dificultate in zona centrala si in ceea ce priveste arterele de iesire din Capitala. Solicitam conducatorilor auto sa circule prudent si sa pastreze distanta in trafic", a declarat Ioana Stancu.


Trafic ingreunat in mai multe judete

Potrivit unui comunicat de presa al Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate in mai multe judete, din cauza ninsorii si a vantului puternic. Cele mai afectate sunt Constanta, Arges, Galati, Braila, Ilfov, Calarasi, Tulcea si Teleorman.

Si pe DN7, traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna intre Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu.

"Automobilistii trebuie sa conduca prudent, cu viteza adaptata continuu particularitatilor de trafic si de drum, stiut fiind faptul ca trecerea de la aderenta specifca unui carosabil uscat la cea umeda a creeat intotdeauna probleme celor care sunt tentati sa apese mai mult decat este cazul pe pedala de acceleratie", recomanda Politia Rutiera.


Porturi inchise

Centrul Infotrafic al Politiei Romane mai informeaza ca, incepand cu ora 13:50, porturile maritime Constanta si Constanta Sud - Agigea au fost inchise navigatiei maritime din cauza conditiilor meteo nefavorabile (vant puternic si ninsori abundente).

Meteorologii au emis, joi, o atentionare Cod Galben de viscol si ninsoare valabila de la ora 20:00 pana la ora 18:00. Atentionarea vizeaza sase judetele din Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei: Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila si Galati.

Astfel, de joi seara de la ora 20:00 si pana vineri seara la ora 18:00, in Dobrogea, Baragan si in sudul Moldovei va ninge, iar vantul va sufla puternic, in rafale de 60 km/h.

Ninsorile vor fi mai consistente in partea continentala a Dobrogei. Trecator, pe litoral vor fi si precipitatii mixte ce vor favoriza producerea de polei.

Igas: Voi reorganiza Politia. In loc sa gasim politistii pe strada, ii gasim pe sub un birou... Dinel Staicu, condamnat la 12 ani de inchisoare in dosarul fraudarii BIR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x