Antena Căutare

Tragedie într-o stațiune montană din Italia! O româncă de 77 de ani moare într-o drumeție. Motivul este halucinant

O româncă a murit în timpul unei drumeții pe un traseu montan din provincia italiana Bergamo, informează LEco di Bergamo, potrivit rotialianul.com

Moarte halucinantă a unei femei de 77 de ani care și-a găsit sfârșitul într-o drumeție făcută în Italia. Ce s-a întâmplat cu femeia româncă:

O româncă a murit în timpul unei drumeții pe un traseu montan din provincia italiana Bergamo, informează LEco di Bergamo, potrivit rotialianul.com

Femeia, în vârstă de 77 de ani, se afla singură pe traseul Ceratello (Costa Volpino), când a început să se simtă rău, s-a părbușit la pământ și a murit.
Potrivit sursei citate, corpul său a fost descoperit de un trecător, care a alertat autoritățile.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele morții româncei.

Potrivit primelor informații, femeia de 77 de ani era originară din România, însă trăia de mulți ani în Italia.

Româncă ucisă în italia

Un alt caz înfiorător este al unei românce ucise în Italia.Trupul acesteia va ajunge în România, pentru ca tânăra să fie înmormântată creștinește, la doi ani după ce a avut loc crima, timp în care corpul neînsuflețit a zăcut într-un frigider la o morgă din Salerno.

Românca Mariana Tudor Szekereș a fost ucisă în 2016 în Italia, la Salerno. De atunci, cadavrul ei a zăcut la morgă, nu din motive financiare, ci pentru că așa au decis autoritățile italiene.

Corpul Marianei a fost supus la două autopsii, una în 2016 și alta în 2017. Însă, procurorii tot nu au reușit să termine cercetările, potrivit libertatea.ro.

Principalul suspect pentru uciderea româncei este Carmine Ferrante, un zidar și tată a trei copii, considerat criminal în serie şi condamnat deja în apel la 20 de ani de închisoare pentru uciderea altei tinere. El este cel care a văzut-o ultima oară în viață pe româncă.

Anchetatorii italieni au reuşit să preleveze ADN-ul lui Ferrante de pe corpul româncei.

Însă, bărbatul nu a recunoscut crima și a declarat că a întreţinut relaţii sexuale cucu românca în schimbul unei sume de bani.

Procuratura italiană consideră că el este criminalul, fiind ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe româncă.

Sursă foto:ecodibergamo.it

Cozi la plata taxelor, la început de an! Reducerea de care beneficiază românii care ajung la timp să achite... Alarmant! Boala care trimite românii la spital pe bandă rulantă! Mesajul de ultimă oră al medicilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x