Căutare Live

Tragediile se ţin lanţ! Un băieţel de 13 ani a murit ÎNECAT în râul Bistriţa!

Apele au mai luat un suflet tânăr. Un băieţel de 13 ani a murit. Copilul a mers la scăldat în râul Bistriţa. Trupul său a fost scos la mal, iar cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, în cele din urmă fiind constatat decesul.

copil inecat bistrita

Apele au mai luat un suflet tânăr. Un băieţel de 13 ani a murit. Copilul a mers la scăldat în râul Bistriţa. Trupul său a fost scos la mal, iar cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, în cele din urmă fiind constatat decesul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost solicitat să intervină, vineri după-amiază, în cazul unui copil posibil înecat în râul Bistriţa, în zona podului Bocancea, un echipaj deplasându-se la faţa locului.

Echipele de intervenţie au reuşit să găsească copilul, acesta a fost scos la mal, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, băiatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Copilul avea 13 ani, era din localitatea Oanţu şi mersese la scăldat în râul Bistriţa.

În acest an, 31 de persoane au murit înecate în judeţul Neamţ.

Captură impresionantă de droguri la vama Nadlac! 20 de kilograme de cocaină și 5 tone de substanțe chimice folosite în p... Breaking News: Operaţiune de SALVARE în Covasna! Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri