Antena Căutare

Tragediile se ţin lanţ! Un băieţel de 13 ani a murit ÎNECAT în râul Bistriţa!

Apele au mai luat un suflet tânăr. Un băieţel de 13 ani a murit. Copilul a mers la scăldat în râul Bistriţa. Trupul său a fost scos la mal, iar cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, în cele din urmă fiind constatat decesul.

copil inecat bistrita

Apele au mai luat un suflet tânăr. Un băieţel de 13 ani a murit. Copilul a mers la scăldat în râul Bistriţa. Trupul său a fost scos la mal, iar cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, în cele din urmă fiind constatat decesul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost solicitat să intervină, vineri după-amiază, în cazul unui copil posibil înecat în râul Bistriţa, în zona podului Bocancea, un echipaj deplasându-se la faţa locului.

Echipele de intervenţie au reuşit să găsească copilul, acesta a fost scos la mal, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, băiatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Copilul avea 13 ani, era din localitatea Oanţu şi mersese la scăldat în râul Bistriţa.

În acest an, 31 de persoane au murit înecate în judeţul Neamţ.

Captură impresionantă de droguri la vama Nadlac! 20 de kilograme de cocaină și 5 tone de substanțe chimice folosite în p... Breaking News: Operaţiune de SALVARE în Covasna! Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x