Antena Căutare

Transalpina se închide azi, 29 noiembrie 2019: Când va fi reluată circulația

Transalpina se închide azi, pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului. Află când va fi reluată circulația

Transalpina se închide azi, 29 noiembrie 2019: Când va fi reluată circulația
Transalpina | coltisorderomania.ro

Transalpina se închide azi, începând cu ora 17:00, pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului. Circulația se va relua pe data în 1 iunie 2020

Circulația pe Transalpina va fi restricționată începân de azi, 29 octombrie 2019, este anunțul făcut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

”În perioada 29.10.2019, ora 17:00 – 01.06.2020, ora 8:00, circulaţia rutieră va fi închisă pe Transalpina (DN 67C) între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km59+800) pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a prognozei meteo din următoarea perioadă”, a transmis, luni, CNAIR.

Compania face apel la conducătorii auto să respecte indicaţiile Poliţiei Rutiere, restricţiile şi semnalizarea rutieră temporară instituită.

Meteorologii anunţă răcire accentuată a vremii, începând de marţi, şi precipitaţii.

Vremea pe 14 zile pe regiuni. Precipitații și ninsori

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Află cum va fi vremea în fiecare regiune din țară, în intervalul 28 octombrie-10 noiembrie

ANM, prognoza meteo pe 14 zile: vin temperaturi scăzute în România, cresc șansele de ploaie, iar la munte, la altitudini de peste 1400 m vor predomina ninsorile: Află vremea pentru următoarele două săptămâni.

Vremea va fi schimbătoare în următoarele două săptămâni. Dacă în prima săptămână valorile termice scad semnificativ, apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă, în a doua săptămână valorile termice mai cresc ușor, dar propbabilitatea apariției ploilor crește în toate regiunile țării.

Vezi AICI prognoza meteo pe 14 zile pentru fiecare regiune în parte.

România a pierdut în ultimul an încă 23.000 de locuitori, iar fenomenul de îmbătrânire demografică s-a accentuat... Loto: s-a câștigat marele premiu la Joker: cine e mai bogat cu aproape patru milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x