Antena Căutare

Coronavirus. Arafat anunță suspendarea distribuției medicamentelor esențiale tratamentului

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat miercuri suspendarea temporară a distribuţiei medicamentelor esenţiale pentru tratarea coronavirusului, în afara României.

Raed Arafat a mai solicitat ca entităţile private să îşi decaleze programul de lucru, pentru sectorul public solicitarea fiind obligatorie.

Raed Arafat a anunţat miercuri suspendarea temporară pentru 6 luni a distribuţiei medicamentelor în afara teritoriului României

El a recomandat decalarea de către entităţile private cu peste 99 de angajaţi a programului de lucru al angajaţilor care se deplasează cu mijloace de transport în comun, în Bucureşti şi în municipiile reşedinţă de judeţ, propunând că programul de lucru să înceapă în tranşe, la orele 8,9,10.

Arafat a precizat că pentru instituţiile private este o recomandare, iar pentru cele de stat măsura este obligatorie.

Citește și: Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 31 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

De asemenea, secretarul de stat a anunţat restricţionarea activităţilor religioase, artistice sportive, pînă la 31 martie cu posibilitate de prelungire, decizia vizând acţiunile care implică peste 100 de persoane şi sistarea activităţii cu publicul a muzeelor.

Raed Arafat a recomandat suspendarea activităţii diddactice în învăţământul superior, până la 31 martie

Ministrul Educației, planuri BOMBĂ pentru elevii care stau acasă, din cauza coronavirusului! Ce le-a cerut profesorilor... Școlile s-au închis și reclamele s-au înmulțit. Raed Arafat este indignat: „Își bat joc de măsurile pentru prevenirea ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x