Antena Căutare

Imagini emoționante! Trei căței prinși în smoală, salvați de pompieri, în urma unei operațiuni complexe

Imagini emoționante au fost surprinse la Timișoara, unde mai mulți pompieri militari de la ISU Banat au salvat trei căței fără stăpân, ce au fost prinși într-un canal plin cu smoală. 

Imagini emoționante au fost surprinse la Timișoara, unde mai mulți pompieri militari de la ISU Banat au salvat trei căței fără stăpân, ce au fost prinși într-un canal plin cu smoală.

”În jurul orei 13, am fost solicitați să intervenim pentru degajarea acestora dintr-un canal plin de reziduuri. La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de intervenție și 5 subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara”, a transmis ISU Banat, potrivit banatulazi.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Intervenția inedită a fost una foarte complexă și a durat aproape două ore. Eforturile pompierilor au fost, însă, încununate de succes, întrucât patrupedele au fost salvate.

La locul intervenției a fost solicitată și Poliția Locală pentru a baliza și a asigura zona, cât și un medic veterinar pentru a le acorda îngrijiri celor trei patrupede speriate.

Avertizare prin sistemul RO-ALERT, după ce un urs a fost văzut în oraș: ”Evitați zona!”... La un pas să o detroneze pe Adriana Iliescu! O femeie din Satu-Mare a rămas însărcinată la 61 de ani! Ea mai are acasă 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x