Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Ultima imagine cu Emi Pian, cu câteva ore înainte de deces! Cum și cu cine s-a pozat

Au început să apară tot mai multe detalii surprinzătoare despre Emi Pian, la scurt timp după ce acesta a murit, în noaptea de luni, în urma unui scandal izbucnit între clanul Duduianu și un alt clan interlop rival. Care a fost ultima poză făcută de Florin Mototolea, cu câteva ore înainte de deces?

Noi dezvăluiri despre Emi Pian (Florin Mototolea), liderul clanului Duduianu

Emi Pian (pe numele său adevărat, Florin Mototolea) a fost liderul clanului Duduianu până în noaptea de luni, când a fost ucis din cauza unei răfuieli între clanuri. Pe pagina sa de Facebook există fotografia pe care a făcut-o acesta, cu doar câteva ore înainte de deces!

Ultima fotografie cu Emi Pian (Florin Mototolea), cu câteva ore înainte de deces

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Giulești și totul ar fi pornit de la niște nemulțumiri apărute după un joc de barbut.

citește și: Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Membrii celor două clanuri interlope s-au luat la bătaie și nu a mai durat mult până ce Emi Pian a fost înjunghiat. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, dar medicii n-au putut să-l salveze.

Ciprian Napy din clanul Rinu este bărbatul care a recunoscut că l-a înjunghiat pe Emi Pian. Bărbatul nu a negat crima, dar a susținut că a fost în legitimă apărare.

În prezent, Gheorghe Emanuel Richard (Ciprian Napy) din clanul Rinu este principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu.

citește și: Ce pățesc cei care au luat bani cu camătă de la clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian! „Sunt milioane de euro date cu camătă”

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore în cursul zilei de vineri. Surse din anchetă spun că urmează ca judecătorilor să le fie cerută arestarea acestuia, acuzat fiind de omor.

Acum, memebrii clanului Duduianu, ca și cei ai clanurilor rivale, se întreabă cine va lua locul lui Emi Pian (Florin Mototolea), după moartea acestuia.

citește și: Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii se teme să meargă la înmormântarea lui Emi Pian! Motivul e uluitor: „Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e”

Regulile clanurilor sunt simple și arată că atunci când un lider moare, conducerea ajunge în mâinile celui care este următorul cel mai bătrân bărbat din familie.

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, arată o sursă care a dorit să rămână anonimă. Potrivit informațiilor, cei din clanul Duduianu au de gând să se răzbune după ce l-au pierdut pe „regele” Emi Pian.

Recomandari