Antena Căutare

Ultimele pregatiri de Revelion pentru doamne

Frumoase si la sfarsit de an. Pentru doamne si domnisoare, programarea la cosmetica e mai importanta decat orice. Cele care n-au apucat sa se programeze si au gasit cu greu loc la saloanele de cosmetica. Si asta in conditiile in care a fost anulata vreo rezervare.

Inca de dimineata, saloanele de cosmetica au fost pline ochi, iar angajatele n-au stat nicio secunda. Cele care nu si-au facut din timp o programare au fost nevoite sa se aranjeze.singure sau sa caute un salon unde a fost anulata vreo rezervare.

In general in perioada sarbatorilor, ca si in cea a concediilor este foarte ocupat si bine ar fi ca doamnele sa-si faca programari inainte.

Si si-au facut. Astfel ca in noaptea dintre ani doamnele si domnisoarele vot fi impecabile. Nu numai tinuta este importanta, ci machiajul, pielea, sau coafura.toate trebuie sa fie impecabile!

Anul acesta s-au purtat.buclele. Hair-stylistii spun ca si la anul vor fi la moda. Stilistii au ales machiajul.pe spranceana. Pontul pentru doamne, in aceasta seara, e gratis.

Doamnele au avut parte la cosmetica de o concurenta acerba. Barbatii. Nu va ganditi ca domnii s-au lasat mai prejos, ca doar si ei trebuie sa fie aranjati. Degeaba va uitati la ceas, saloanele sunt inchise acum. Petrecere frumoasa!

2013 va fi un an plin de cutremure!... Romanii din intreaga tara au intampinat cu veselie intrarea in noul an!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x