Antena Căutare

Un adolescent este agresat de tatăl iubitei sale de ani de zile : „Zăcea jos și ei tot mai voiau să-l bată. L-au băgat în pârâu, sâ-l înece în mâl”

Un tânăr din Vaslui a fost agresat de familia iubitei sale. Potrivit martorilor, agresorul este tatăl fetei cu care minorul avea o relație, iar neînțelegerile dintre ei durează de câțiva ani. 

Un tânăr din Vaslui a fost agresat de familia iubitei sale. Potrivit martorilor, agresorul este tatăl fetei cu care minorul avea o relație, iar neînțelegerile dintre ei durează de câțiva ani.

„S-au mai întâlnit prin sat. Tatăl fetei i-a spus de mai multe ori cã-l omoară, dar ce a fost duminică aici, eu n-am mai vãzut niciodată. Ambii părinți ai fetei au sărit pe băiat si l-au bătut de l-au lăsat inconștient. L-au lovit cu o bâtă în cap, peste picioare, apoi l-au băgat într-un pârâu, probabil să-l înece acolo. Noroc că au venit rudele lui și au oprit bătaia, că altfel băiatul ăsta nu mai era acum printre noi”, a declarat un martor la incident.

“Băiatul meu e acum la Spitalul Sf. Maria din Iași, cu piciorul rupt în trei locuri. A fost bătut de tatăl și mama fetei. Mai târziu au ajuns și bunicii ei, care au vrut și ei să-l bată, dar ne-am opus noi, că băiatul nu mai era conștient. Bunica fetei mi-a bătut fata mai mică, de 11 ani. A apucat-o de urechi și a tras-o de i-a smuls cercelul. Au sărit și la mine. Au vrut să-mi bage degetele în ochi pentru că eu m-am pus între ei si copilul meu.

El zăcea jos și ei tot mai voiau să-l bată. L-au băgat în pârâu, sâ-l înece în mâl. Când a ieșit pe mal, i-au dat cu coada de topor în cap și n-a mai știut nimic de el. Sora lui mai mică a sunat la ambulanță, să trimită mașină. L-au dus la spital la Vaslui, dar acolo nu a avut ce să-i facă sș l-au trimis la Iași. Din ce am înțeles, are piciorul rupt în trei locuri, are mai multe vânătăi la cap, dar și trei dinți dați jos. L-au bătut de era să mi-l omoare”, a mai spus mama victimei.

Bistriţa-Năsăud: Poliţist prins în flagrant când lua mită de la un investigator sub acoperire; agentul a fost reţinut... Armata recrutează! Cursuri și practică în teren cu tehnici de luptă pentru elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x