Antena Căutare

Un alt urs a fost lovit mortal de o maşină. Ursoaica de 250 de kilograme și-a dat ultima suflare pe șosea

Un alt urs a fost lovit mortal de o maşină pe un drum naţional din judeţul Mureş, seara trecută. Şoferul unei dubiţe, care se întorcea spre casă, nu a mai putut evita impactul.

Din cauza întunericului, omul nu a văzut animalul care îi sărise în faţă şi l-a lovit în plin. Ursul a mai făcut câţiva paşi, după care s-a prăbuşit. Iar totul vine după scandalul de acum două zile în care un urs a fost lăsat în agonie.

Autorităţile trag un semnal de alarmă asupra faptului că în căutarea hranei sălbăticiunile devin periculoase.

Drumul Naţional 13A. Un accident teribil se petrece la mai puţin de 25 de kilometri de locul unde sâmbătă seara a fost lovit un urs şi lăsat să agonizeze peste noapte. Şoferul unei dubiţe loveşte în plin o ursoaică de 250 de kilograme.

Imediat, locul este împânzit de autorităţi, iar la faţa locului este convocat Comitetul Judeţean pentru situaţii de urgenţă.

Nu este nevoie însă de intervenţia medicilor. Ursoaica şi-a găsit sfârşitul la doar câţiva metri de locul accidentului. Totuşi autorităţile trag un semnal de alarmă.

Neamţ: Un microbuz cu elevi a lovit mortal o căprioară. Copiii nu au fost răniţi... O boală transmisă de șobolani face ravagii în Iași: un bărbat este pe moarte, iar altul în stare critică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x