Căutare Live

Un angajator, scandal uriaș cu polițiștii după ce i-au oprit un muncitor: „Lasați oamenii să muncească. Nu vă e rușine ce faceți cu poporul ăsta?” 

Un scandal uriaș s-a petrecut în plină stradă între un angajator și polițiștii care i-au oprit unul din muncitori, pentru că nu avea adeverință și nici buletin.

Scandal cu polițiștii

Bărbatul i-a amenințat pe oamenii legii că îi pune pe internet și le-a certat că nu lasă oamenii să muncească. În plus, a spus că adeverințele și buletinul erau la el pentru că abia le făcuse.

„O sa iasă lumea în stradă și o să vă facă scandal. Te pun pe Facebook, are adeverință băiatul ăsta. Hai la mașină să îți arăt adeverința. Omule, o să iasă lumea în stradă. Eu îl aștept la lucru de o jumătate de oră și tu îl ții aici. Vă pun pe Facebook, peste tot", amenință angajatorul.

Totodată, acesta îi atrage atenția unui jandarm că nu poartă mască și mănuși, cum ar fi normal.
„De ce nu ai mască și mănuși, măi băiatule? De ce nu respecți legea? Eu am mănuși”.

„Păi ăsta vine la lucru, să muncească, nu are timp să se plimbe. Nu vă e rușine ce faceți cu poporul ăsta? Lasă-ne, mă, să mergem la lucru, lăsați lumea să lucreze, nu le dați amenzi”.

În cele din urmă, polițiștii au închis ochii, mai ales că angajatorul a demonstrat că actele necesare erau la el.

Conducerea Poliţiei Judeţene Vrancea, în izolare la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu co... Medic ieșit din gardă, oprit în trafic de o polițistă. Alexandra a făcut un gest ce a emoționat țara! „Are un singur reg...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri